Zoeken

Agenda

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen en bijeenkomsten, waarbij het netwerken in een gezellige en sportieve omgeving voorop zullen staan.

Businessclub Vallei en Rijn is met recht hét Topklassewaardige business platform voor u en uw onderneming!

24

oktober

G.V.V.V. - De Treffers

Sportpark Panhuis

Op 24 oktober 2020 speelt GVVV haar vierde thuiswedstrijd van het seizoen 2020-2021 tegen De Treffers om 15:30.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. Inschrijven via de site is niet nodig, u bent van harte welkom.

29

oktober

Donderdagmiddag Borrel

Businessclub Vallei en Rijn

Op verzoek van vele sponsoren hebben wij inmiddels al een paar keer een succesvolle donderdagmiddagborrel georganiseerd. En als iets succesvol is, waarom zouden we dan daarmee stoppen. Businessclub Vallei en Rijn nodigt u daarom ook graag uit voor de donderdagmiddagborrel op 29 oktober 2020.De borrel zal plaatsvinden gewoon in ons vertrouwde businesshome en uiteraard wordt er gezorgd voor een buffet tijdens de borrel.De inloop is vanaf 17.30 uur. Netwerken onder het genot van een biertje of een wijntje in onze mooie bruine kroeg.  Die kans laat je toch niet schieten?Schrijf je snel in en kom gezellig langs!Schrijf je in via de het formulier hiernaast of via inschrijving kan natuurlijk ook via de app.Tot de 29e !  

05

november

Business Breakfast November

n.t.b.

Graag nodigen wij u uit voor het Business Breakfast van Businessclub Vallei en Rijn. Het netwerk ontbijt van Vallei en Rijn is inmiddels een zakelijk fenomeen in de regio, waarbij vele ondernemers elkaar ontmoeten.Het Business Breakfast vindt vaak plaats op een andere locatie. Zo kunnen we keer op keer een kijkje achter de schermen nemen van onze leden en krijgen onze leden de kans om hun prachtige bedrijf aan hun mede-leden te laten zien. Zo zijn wij in de afgelopen seizoenen al vele mooie locaties geweest met ons Business Breakfast.Op dit moment is de locatie voor het Business Breakfast van 5 november 2020 nog niet bekend. Zodra de locatie bekend is, vindt u deze informatie terug op deze pagina. Het ontbijt start altijd om 7.30 uur en duurt tot 9.00 uur, zodat u weer op tijd bij uw eerste afspraak kunt zijn.INTRODUCEESDeelname is voor 2 personen per lidmaatschap gratis, uiteraard is het mogelijk een introducé mee te nemen om kennis te maken met het Business Breakfast. Wij verzoeken u de introducé aan te melden via  info@valleienrijn.nlSPOTLIGHTWilt u zich ook optimaal presenteren aan de leden van Businessclub Vallei en Rijn? Dat kan oa als gastheer van een Business Breakfast! Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met: Rob de Boer rob.de.boer@valleienrijn.nl   

07

november

G.V.V.V. - ASWH

Sportpark Panhuis

Op 7 november 2020 speelt GVVV haar vijfde thuiswedstrijd van het seizoen 2020-2021 tegen ASWH om 15:30.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. Inschrijven via de site is niet nodig, u bent van harte welkom.

21

november

G.V.V.V. - Katwijk

Sportpark Panhuis

Op 21 november 2020 speelt GVVV haar zesde thuiswedstrijd van het seizoen 2020-2021 tegen Katwijk om 15:30.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. Inschrijven via de site is niet nodig, u bent van harte welkom.

28

november

G.V.V.V. - HHC Hardenberg

Sportpark Panhuis

Op 28 november 2020 speelt GVVV haar zevende thuiswedstrijd van het seizoen 2020-2021 tegen HHC Hardenberg om 15:30.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. Inschrijven via de site is niet nodig, u bent van harte welkom.

03

december

Business Lunch

n.t.b.

Beste sponsoren, Graag nodigen we jullie uit voor een heerlijke lunch op donderdag 3 december.Meer informatie volgt.   

12

december

G.V.V.V. - Jong FC Volendam

Sportpark Panhuis

Op  12 december 2020 speelt GVVV haar achtste thuiswedstrijd van het seizoen 2020-2021 tegen Jong FC Volendam om 15:30.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. Inschrijven via de site is niet nodig, u bent van harte welkom.

17

december

Kerstborrel

Businessclub Vallei en Rijn

Meer informatie volgt

07

januari

New Years Breakfast

n.t.b.

Op donderdag 7 januari 2021 zal de eerste edtie van het Business Breakfast 2021 plaatsvinden. Uw gastheer van dit nieuwjaarsontbijt zal traditiegetrouw de ABN AMRO Bank zijn.De inloop is vanaf 7.00 uur.InformatieWanneer u een collega ondernemer kennis wilt latenmken met het Business Breakast van Vallei en Rijn, dan kan dat. Wij vezoeken u de introducé aan te melden via onze website of door middel van een mail naar: netwerken@valleienrijn.nl.Uw eigen Business BreakfastEen Business Breakfast is de uitgelezen kans om uw bedrijf te presenteren voor een groot aantal mede-ondernemers.We hebben nog een aantal data beschikbaar voor dit seizoen en we zoeken nog enthousiaste ondernemers die zich willen presenteren.Ook wanneer u geen eigen locatie heeft, is het mogelijkeen ontbijt te organiseren. En wat denkt u va een Business Breakfast in samenwerking met een ander bedrijf, die ook lid is van Businessclub Vallei en Rijn?Bent u nu benieuwd naar wat er mogelijk is voor uw 'organisatie'? Neem dan vrijblijvend contact op met Rob de Boer via rob.de.boer@valleienrijn.nl. 

18

februari

Donderdagmiddag Borrel

Businessclub Vallei en Rijn

Beste sponsoren,Graag nodigen wij u uit voor onze succesvolle donderdagmiddagborrel. De borrel zal wordengehouden in ons businesshome en uiteraard wordt er gezorgd voor een buffet tijdens de borrel.De inloop is vanaf 17.30 uur. Netwerken onder het genot van een biertje of een wijntje in onze mooie bruine kroeg.  Die kans laat je toch niet schieten?Schrijf je snel in en kom gezellig langs!De eerste donderdagmiddagborrel zal plaatsvinden op donderdag 20 februari.Schrijf je in via de website of via de app.Tot de 18e!  

04

maart

Business Breakfast Maart

n.t.b.

Graag nodigen wij u uit voor het Business Breakfast van Businessclub Vallei en Rijn. Het netwerk ontbijt van Vallei en Rijn is inmiddels een zakelijk fenomeen in de regio, waarbij vele ondernemers elkaar maandelijks ontmoeten.U bent van harte welkom iedere derde donderdag van de maand (met uitzondering van de maand januari). Het ontbijt start altijd om 7.30 uur en duurt tot 9.00 uur, zodat u weer op tijd bij uw eerste afspraak kunt zijn.Iedere maand nemen we een kijkje achter de schermen bij een van onze leden en de afgelopen periode hebben de ontbijten al op bijzondere locaties plaatsgevonden. Zodra de locatie voor deze maand bekend is, vindt u de informatie in deze agenda.INTRODUCEESDeelname is voor 2 personen per lidmaatschap gratis, uiteraard is het mogelijk een introducé mee te nemen om kennis te maken met het Business Breakfast. Wij verzoeken u de introducé aan te melden via  info@valleienrijn.nlSPOTLIGHTWilt u zich ook optimaal presenteren aan de leden van Businessclub Vallei en Rijn? Dat kan oa als gastheer van een Business Breakfast! Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met: Rob de Boer rob.de.boer@valleienrijn.nl   

25

maart

Business Lunch

n.t.b.

Beste sponsoren, Graag nodigen we jullie uit voor een heerlijke lunch op donderdag 25 maart.Meer informatie volgt.   

15

april

Donderdagmiddag Borrel

Businessclub Vallei en Rijn

Beste sponsoren,Graag nodigen wij u uit voor onze succesvolle donderdagmiddagborrel. De borrel zal wordengehouden in ons businesshome en uiteraard wordt er gezorgd voor een buffet tijdens de borrel.De inloop is vanaf 17.30 uur. Netwerken onder het genot van een biertje of een wijntje in onze mooie bruine kroeg.  Die kans laat je toch niet schieten?Schrijf je snel in en kom gezellig langs!De eerste donderdagmiddagborrel zal plaatsvinden op donderdag 20 februari.Schrijf je in via de website of via de app.Tot de 15e !  

23

april

Business Breakfast April

n.t.b.

Graag nodigen wij u uit voor het Business Breakfast van Businessclub Vallei en Rijn. Het netwerk ontbijt van Vallei en Rijn is inmiddels een zakelijk fenomeen in de regio, waarbij vele ondernemers elkaar maandelijks ontmoeten.U bent van harte welkom iedere derde donderdag van de maand (met uitzondering van de maand januari). Het ontbijt start altijd om 7.30 uur en duurt tot 9.00 uur, zodat u weer op tijd bij uw eerste afspraak kunt zijn.Iedere maand nemen we een kijkje achter de schermen bij een van onze leden en de afgelopen periode hebben de ontbijten al op bijzondere locaties plaatsgevonden. Zodra de locatie voor deze maand bekend is, vindt u de informatie in deze agenda.INTRODUCEESDeelname is voor 2 personen per lidmaatschap gratis, uiteraard is het mogelijk een introducé mee te nemen om kennis te maken met het Business Breakfast. Wij verzoeken u de introducé aan te melden via  info@valleienrijn.nlSPOTLIGHTWilt u zich ook optimaal presenteren aan de leden van Businessclub Vallei en Rijn? Dat kan oa als gastheer van een Business Breakfast! Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met: Rob de Boer rob.de.boer@valleienrijn.nl   

20

mei

Business Lunch

n.t.b.

Beste sponsoren, Graag nodigen we jullie uit voor een heerlijke lunch op donderdag 20 mei.Meer informatie volgt.   

Swipe om meer
Agenda items te bekijken

Wij verwelkomen de volgende bedrijven op onze LED-boarding: •JB Tech •Equipment4U •Administratiekantoor Van de Pepp… https://t.co/tCoXLwLAv2

Op maandag 28 september was er weer een persconferentie. Enkele van deze aangescherpte maatregelen zijn dat sportwe… https://t.co/Dm06Vf7RTd

RT : 🎟 𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒 Donateurs en leden van en kunnen tickets bestellen voor de wedstrijd tegen Spakenbur… https://t.co/jAdrBPWLAK