Aanstaande zaterdag pakken wij groots uit! In samenwerking met de activiteitencommissie en een aantal leden van onze Businessclub willen wij iets terug doen voor u. Tijdens eerdere thuisduels konden wij rekenen op een volgepakt businesshome en dat laat zien dat wij samen met u prachtige stappen maken als Businessclub. 

Mede dankzij onze gastheer en bardames achter de bar proberen wij gastvrijheid en gezelligheid centraal te stellen en dat wordt gewaardeerd door u als lid.

Daarom heeft de activiteitencommissie samen met GVB Catering, Finqon, DVDB Solutions, Dillon Consultancy, Movi Performance Gym, Bouwonderneming Bovenkamp, Van den Heuvel Elektrotechniek en TéGéTèl de handen in één gestoken om een mooie afterpary te organiseren na afloop van het thuisduel tegen Noordwijk.

Wij nodigen u daarom graag uit om aanstaande zaterdag de unieke sfeer in ons businesshome te beleven! Het programma na afloop van de wedstrijd zal als volgt zijn: van 16.30 tot circa 17.00 uur vindt het formele gedeelte plaats met onder andere een verloting en een praatje met de trainer.

Vanaf 17.00 uur kunt u genieten van live muziek verzorgd door een gezellige zanger, tot ongeveer 17.40 / 17.45 uur. Tijdens dit muzikale optreden zal er ook een BBQ worden georganiseerd door GVB Catering.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen en kijken uit naar een gezellige middag! Het businesshome opent aanstaande zaterdag om 13:30, een uur later omstreeks 14:30 rolt de bal op Sportpark Panhuis.