Zoeken

Wrapper

Tekst 1

De grootste businessclub van de regio!

Hét business platform voor Veenendaal en omstreken telt op dit moment meer dan tweehonderd enthousiaste leden, die regelmatig bij elkaar komen om te netwerken en te genieten van de gezelligheid onderling. Een groot aantal ondernemingen uit verschillende sectoren zijn vertegenwoordigd. De aangesloten bedrijven zijn gevestigd in Veenendaal, Ede en Rhenen, maar ook ver daarbuiten. 
 
De Businessclub van Vallei en Rijn staat bekend als een sterk netwerk, waar men daadwerkelijk elkaar de business gunt. Door de connectie met het in de 2e divisie spelende G.V.V.V. is een deel van onze leden liefhebber van voetbal. Maar met name het grootste gedeelte van onze leden is aangesloten voor het vergroten van het zakelijk netwerk en het uitbreiden van de business!
 
Enkele quotes van onze leden:
'Maandelijks aanschuiven bij verschillende bedrijven’ 
'Steeds weer aan tafel met andere ondernemers.’
'Mensen leren kennen en zakendoen met een glimlach.’ 
'Het voelde meteen al goed.’ 
‘Shirtsponsorschap GVVV voor meer naamsbekendheid.’ 
‘Ook aandacht voor kinderen en partners.’ 
 
Wilt u optimaal uw netwerk vergroten en gebruik maken van de beste mogelijkheden om zaken te doen. Bij Businessclub Vallei & Rijn kunt u  netwerken op Topniveau! Wij nodigen u daarom van harte uit om eens vrijblijvend kennis te maken.
 

Slogan

“We groeien hard naar 250 enthousiaste leden!”

Kleur wrapper

Wrapper

Tekst 2

Activiteiten

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen en bijeenkomsten. Maandelijks organiseren we het zeer succesvolle businessbreakfast, waaraan gemiddeld meer dan honderd bedrijven deelnemen. Ook een groot succes zijn de netwerk lunches die viermaal per jaar plaatsvinden en waarbij onze leden zich optimaal kunnen presenteren.
 
Dit seizoen worden er ook weer een aantal bijzondere presentatie-avonden georganiseerd, waarbij telkens een boeiend onderwerp centraal staat en interessante gastsprekers worden uitgenodigd. Net als voorgaande jaren staat ook dit seizoen een bezoek aan een wedstrijd van een (buitenlandse) Betaald Voetbal Organisatie (BVO) op het programma.
 
De jaarlijks terugkerende Ladiesday en Kidsnight behoeven inmiddels geen uitleg meer. Veel partners en kinderen van onze leden zien er alweer reikhalzend naar uit. Wij stimuleren onze leden hun persoonlijke netwerk kennis te laten maken met onze businessclub, door bijvoorbeeld relaties uit te nodigen om als introducé eens een bijeenkomst mee te maken. 
 
Uiteraard is er voor de liefhebber eveneens ruimte om te genieten van een sportieve pot voetbal. Businessclub Vallei en Rijn is immers onlosmakelijk verbonden met voetbalvereniging G.V.V.V. Dit nieuwe seizoen debuteert G.V.V.V. in de nieuwe 2e divisie wat enorm veel aandacht oplevert in de lokale en landelijke pers, televisie door samenvattingen en live-wedstrijden bij FOX-sports.
 
Dus dat belooft ook op sportief vlak veel goeds. Er liggen mooie en spannende wedstrijden in het verschiet, nu we de grootmachten uit het zaterdagvoetbal wederom op ons mooie sportpark zullen ontmoeten. Na iedere thuiswedstrijd ontmoeten we elkaar als ondernemers in het mooie businesshome. We praten na over de wedstrijd, genieten van een koud en warm buffet en er is vanzelfsprekend ruime gelegenheid met elkaar te netwerken.

Slogan

“Zowel zakelijk als sportief, de succesvolste club van de regio!”

Wrapper

Wrapper

Tekst 3

Informatie

Bent u nieuwsgierig geworden wat het lidmaatschap voor u kan betekenen en wilt u eens vrijblijvend een activiteit bezoeken? Of wilt u weten wat een lidmaatschap voor u en uw organisatie kan betekenen? Wij willen u uiteraard graag uitnodigen om vrijblijvend deel te nemen aan een activiteit of met u om de tafel gaan om de mogelijkheden te bespreken. 
 
Neem gerust vrijblijvend contact op met Rob de Boer, 06-22901164 of rob.de.boer@valleienrijn.nl

 

Slogan

“Voor de liefhebber is er ruimte om te genieten van het voetbal!”

Wij willen als Businessclub Vallei en Rijn graag online met onze leden proosten op een gezond en succesvol 2021. Pr… https://t.co/jEkTZzSMGS

Wij verwelkomen de volgende bedrijven op onze LED-boarding: •JB Tech •Equipment4U •Administratiekantoor Van de Pepp… https://t.co/tCoXLwLAv2

Op maandag 28 september was er weer een persconferentie. Enkele van deze aangescherpte maatregelen zijn dat sportwe… https://t.co/Dm06Vf7RTd