Businessclub is verheugd u te vermelden dat wij weer drie nieuwe zilver-leden hebben weten binnen te halen. Wij heten dit drietal dan ook van harte welkom bij onze businessclub. Graag stellen wij deze bedrijven graag kort aan u voor!

Van Esseveld Geveltechniek
Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw Corrie het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren.

Inmiddels, meer dan 30 jaar later, zijn we in de huidige situatie met ruim 25 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst Ut., met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, die ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ook zijn Kemp van Esseveld en Jasper Jansen tot de firma toegetreden. Samen met onze collega's maken we van elk project een 'droomplaatje'!

TéGéTèl.                                                          
Als ondernemer of (IT-) manager wil jij je geen zorgen maken over de ICT- en telecombeheer. De prioriteiten liggen immers bij de dagelijkse core business. Om succesvol, efficiënt en prettig te werken, moet je daarbij kunnen vertrouwen op betrouwbare IT- en telecomdiensten. Dan is een business partner met specifieke kennis, ervaring en ICT security onmisbaar.

TéGéTèl is de betrouwbare en merkonafhankelijke partner voor het MKB en (zorg)instellingen, overheidsinstanties en andere zakelijke gebruikers voor ICT en telecomoplossingen. Onze ICT helpdesk biedt persoonlijke aandacht en veilige IT- en telecomoplossingen vanuit ons centraal gelegen kantoor in Gorinchem.

PUNKT Architecture                                        
Op zoek naar een topbureau voor het ontwerpen, visualiseren en tot in detail uitwerken van een nieuw of te renoveren gebouw? PUNKT Architecture helpt je stap voor stap bij het realiseren ervan. We werken zonder blabla, zijn snel en doen wat wij beloven. Onze jarenlange ervaring in de automotive maakt ons een echte specialist op dit gebied en garandeert je een gebouw dat precies voldoet aan je verwachtingen van kwaliteit en functionaliteit. PUNKT Architecten is dé gebouwontwerper voor de automotive in Europa.

Onze klanten, wereldwijd, behalen betere resultaten omdat het door PUNKT Architecture ontworpen gebouw perfect aansluit op de bedrijfsactiviteiten van de klant. Onze ontwerpen kenmerken zich door het duurzame karakter dat zowel op korte als op langere termijn resulteert in optimaal gebruik.

Kennis maken met deze bedrijven? Kom dan naar een van onze volgende netwerkevents!