De maand maart is aangebroken, er staan dus weer een aantal leuke activiteiten op het programma. Na drukbezochte thuiswedstrijden tegen Koninklijke HFC en Katwijk en een succesvol BOB-event bij The Maxx presenteren wij u de geplande activiteiten voor de maand maart. 

Vrijdag 22 maart // pubquiz
Op vrijdagavond 22 maart (aanvang: 19:30) gaan we een Pub Quiz spelen en ontdekken we wie de "slimste" ondernemers zijn van Businessclub Vallei en Rijn. Het wordt gespeeld in koppels, dus je kunt een team vormen met iemand anders.

Onze presentator is Rob de Boer, een expert in Pub Quizzen met jarenlange ervaring bij Cafe Riche. De vragen zullen gaan over algemene kennis, sport, muziek en nog veel meer! De avond bestaat uit vier rondes met elk 10 vragen voor de pauze en nog eens vier rondes na de pauze. 

En natuurlijk kunnen we onder het genot van een drankje genieten van een gezellige avond met een competitief element! We hopen je daar te zien en veel plezier te hebben! 

Inschrijven 

Zaterdag 23 maart // thuiswedstrijd tegen ACV Assen
Na twee uitwedstrijden tegen Excelsior Maassluis en de Treffers mag GVVV weer op het eigen Sportpark Panhuis aantreden tegen medepromovendi ACV Assen. De wedstrijd begint om 14:30 uur, het businesshome opent zoals gebruikelijk een uur van te voren.