21 november a.s. houden wij ons B(usiness) O(ntmoet) B(usiness)  in het businesshome. Speciale gast voor deze avond is  Danny Hardeman, eigenaar van DWP Wine
Experience/Grapegarden.

Nu de warme dagen achter ons liggen en er vele feestavonden aankomen, zowel prive als zakelijk, zijn veel mensen meer geneigd om lekker een wijntje te schenken en te drinken.

Maar ja, wat neem je dan voor wijn en hoe voorkom ik dat ik de verkeerde wijn kies ? Voor o.a. deze mensen maar ook de mensen die uiteraard al wijnkenner zijn, organiseren wij tijdens de  BOB een wijnproeverij. Wijnexperts nemen u mee op een informele manier in de wereld van de wijn.

Er worden leuke, interessante  onderwerpen behandeld zoals: hoe proef ik een wijn, hoe wordt  een wijn gemaakt, waar komt de wijn vandaan ? Dit alles doen ze aan de hand van het proeven en ontdekken van bijzondere en
unieke wijnen.

Ze laten je kennis maken met wijnen die je niet snel ergens anders zult vinden. Door verschillende en bijzondere wijnen te proeven, komen jullie meer te weten over wijnen en de verschillen in smaken, zodat je bij een volgende gelegenheid c.q. feestavond weet waar je op moet letten bij je keuze. Ook vertellen ze u leuke verhalen over de wijnmakers.

In samenwerking met GVB catering zullen tijdens de proeverij diverse bijpassende hapjes worden geserveerd en voor de niet wijnliefhebbers houden wij de tap gewoon open.

Het businesshome is geopend vanaf 17.30 uur en de proeverij start om 18.00 uur. U bent allen met partner van harte welkom op deze avond.