Het is eigenlijk al weer een tijdje geleden dat Etiënne Batenburg Marco van de Lagemaat van Schuiteman Accountants & Adviseurs heeft verwelkomt als nieuw lid van onze Businessclub. Nu de Corona-maatregelen steeds verder worden versoepeld en wij als Businessclub elkaar weer mogen en kunnen ontmoeten, is het de hoogste tijd om dit nieuws de aandacht te geven dit het verdient. 

Voor wie Schuiteman Accountants & Adviseurs nog niet kent, wat wij ons toch eigenlijk niet voor kunnen stellen, stellen wij hen graag nog even aan u voor. 
Op de foto boven dit bericht kunt u kennis maken met Marco van de Lagemaat. Marco is werkzaam op de vestiging Ede-Veenendaal als Senior Business Consultant. Wij hopen uiteraard dat u Marco snel weer zult ontmoeten tijdens één van onze komende activiteiten. 

Over Schuiteman
Op 1 oktober 1968 begonnen Hein en Riek Schuiteman een accountantskantoor op hun zolderkamer. Ruim vijftig jaar later is Schuiteman Accountants & Adviseurs vijf vestigingen en zo’n 175 medewerkers rijker. Al die tijd is de kern van de zaak onveranderd: Schuiteman is een partner voor zijn relaties; betrokken bij elke fase van het ondernemerschap. Behalve accountant en adviseur zijn we uw sparringpartner en klankbord. We kennen uw ambities, moedigen u aan, helpen u een stap op weg en zoeken samen naar oplossingen. Zoals het een goede partner betaamt, is het bij ons ‘wij’ in plaats van ‘jij’ en ‘ik’.

Natuurlijk delen we onze kennis met u. Maar niet alleen op het gebied van accountancy, HR services, fiscale dienstverlening en corporate consultancy. Schuiteman verdiept zich óók graag in de branche waarin u werkzaam bent. Zo kunnen we u op de hoogte houden én samen stappen zetten als dat nodig is. Omdat onze kantoren zich in de hele regio bevinden, zijn we bovendien altijd in de buurt. Met deze combinatie van lokale en regionale kennis en branche gerelateerde knowhow kunnen we u optimaal van dienst zijn.