Tijdens de heerlijke netwerklunch bij Restaurant Bentinck, heeft William Bouman zichzelf en zijn bedrijf Pitch ERP al kort aan de aanwezigen voorgesteld. Maar als nieuw lid van onze Businessclub willen wij Pitch ERP uiteraard ook langs deze weg verwelkomen en aan u allen voorstellen. 

Pitch ERP staat voor kracht, energie, passie, kwaliteit en professionaliteit. Als sleutelwoorden hanteert Pitch ERP: Commitment en een “No Nonsense” mentaliteit. Pitch ERP legt de lat hoog en is altijd op zoek naar betere oplossingen. Pitch ERP werkt met u samen om dit doel te bewerkstelligen.
Hierin wil Pitch ERP zich onderscheiden en zich waarmaken als een professionele partner.

Filosofie
Wij leven in een geïntegreerde wereld, waarbij veel informatie razendsnel uitgewisseld wordt. Deze geïntegreerde wereld heeft slimme toepassingen nodig. Met hun kennis en ervaring daagt Pitch ERP organisaties uit om te komen tot geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en betere toegankelijkheid van informatie. Pitch ERP Consulting werkt op het raakvlak van business en IT en brengt daarbij mens, proces, en informatie samen. Daarin ligt hun kracht.