Zoeken

Titel

Valleipersoneel overgenomen

Wrapper

Intro

Intro tekst

Luba breidt uit naar het oosten door overname van onze stersponsor Valleipersoneel!

Luba Uitzendbureau heeft Vallei Personeel, een generiek uitzendbureau met een sterke positie in de regio Veenendaal/Ede, overgenomen. De overname betekent voor Luba een vergroting van haar landelijke dekking.

Luba gelooft dat het belangrijk is om letterlijk dichtbij haar opdrachtgevers en flexwerkers te zijn en tegelijkertijd primaire processen maximaal te digitaliseren. Vallei deelt deze visie.
Vallei is in 2013 gestart door Peter Thoutenhoofd. Peter en zijn team hebben de afgelopen 5 jaar een solide onderneming opgebouwd met een sterke marktpositie in de regio Veenendaal/Ede.
Peter blijft directeur van Vallei en zoals altijd actief in de dagelijkse operatie.

Peter Thoutenhoofd, directeur Vallei Personeel: “Vallei kan zich als onderdeel van een groter geheel nog beter focussen op een verdere uitbouw van de onderneming. Wij kunnen ons zo maximaal op onze klanten en flexwerkers richten. Daar doen we het voor.”.

Johan Doornenbal, directeur Luba Groep: “Met de mensen van Vallei was er vanaf het eerste moment een heel goede klik. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan en weet zeker dat wij aan onze ervaring van 50 jaar weer nieuwe inzichten vanuit Vallei mogen toevoegen die ons verder brengen.”.

Afbeelding

Column 2

Vallei en Rijn heeft het onlangs in gebruik genomen terras voorzien van een spiksplinternieuw hekwerk. Vallei en R… https://t.co/ChC614LQs4

Op 31 Augustus speelt GVVV haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Rijnsburgse Boys aanvang 14:3… https://t.co/lxuPxGdUwi

Afgelopen zaterdag, was er voor haar leden door Vallei en Rijn businessclub een introductie-avond van de A-selectie… https://t.co/qBxbpvdv5M