Onlangs is SPEYK lid geworden van onze mooie Businessclub. Wij zijn trots dat zo'n mooi bedrijf lid is geworden van onze mooie Businessclub en wij wensen hen uiteraard veel geluk en veel goede connecties toe binnen onze Businessclub. 

Voor wie SPEYK nog niet kent, stellen wij hen graag even aan u voor. Op de foto boven dit bericht kunt u in ieder geval alvast kennis maken met Han Palm (meest rechts op de foto) en Christian den Hartog (in het midden op de foto). Wij hopen uiteraard dat u elkaar snel zult ontmoeten op onze komende activiteiten. Maar dan even over SPEYK:

 

SPEYK telt meer dan 50 experts die binnen diverse specialismen en markten jouw organisatie versterken met kennis en kunde in ICT. Kwaliteit bieden en dienstbaar zijn naar jou. Vanuit het midden van Nederland en met 20 jaar ervaring, is SPEYK een betrouwbare ICT dienstverlener voor het bedrijfsleven, food en onderwijs. Het doel van SPEYK is tevreden klanten en eindgebruikers. Dit doen zij door de beste service te verlenen en top begeleiding te bieden als het gaat om nieuwe ICT oplossingen. Gedreven om het beste voor jou te bereiken en betrokken in het oplossen van jouw ICT vraagstukken en uitdagingen.  

Overtuigd? Word nu lid!

Met recht hét business platform voor u en uw onderneming!