Zoeken

Titel

NIEUW LID ! Harbers Trucks

Wrapper

Intro

Intro tekst

OVER HARBERS TRUCKS

Harbers Trucks is full service Volvo Truck en Renault Bedrijfswagendealer. In onze vestigingen in Barneveld, Apeldoorn, Duiven, Harderwijk en Veenendaal bieden wij een totaalpakket van producten en diensten. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen voor optimale service. En onze ambitie is het mogelijk maken dat u maximaal rendement op uw activiteiten kunt realiseren.

KLANTTEVREDENHEID

Harbers Trucks is verkozen tot winnaar in het klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks. In het jaarlijkse onderzoek Second to None bereikte Harbers Trucks met vestigingen op de Veluwe en in het midden van het land in 2012 de beste resultaten.Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks staat intern en binnen de dealerorganisatie beter bekend als Second to None; vrij vertaald: `de beste willen zijn`. Het is een onderzoek dat in opdracht van Volvo in heel Europa wordt uitgevoerd op dezelfde wijze. In 28 vragen onderzoekt Volvo de tevredenheid van haar klanten over de Volvo-dealer. De vragen zijn onderverdeeld in de onderdelen Sales, Delivery, Workshop en Parts. Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt als telefonisch interview in opdracht van Volvo uitgevoerd door TNS NIPO. Jaarlijks worden circa 1.500 klanten ondervraagd.

ERKEND DUURZAAM

Harbers Trucks – Erkend duurzaam!

Harbers Trucks heeft het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ in 2011 behaald. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Harbers Trucks in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzaamheid nastreeft. Het certificaat is een bevestiging van het bedrijfsbeleid.

Om voor het certificaat in aanmerking te komen, is Harbers Trucks getoetst op zes aandachtsgebieden: duurzaamheid in de bedrijfsprocessen: personeel, bedrijfsvoering, financiën, inkoop, verkoop en communicatie. Op al deze gebieden scoort Harbers Trucks goed. Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. Met het Volvo Trucks productengamma heeft Harbers Trucks kwaliteit in huis.

Niet voor niets is zorg voor het milieu één van de kernwaarden van Volvo Trucks. Dat uit zich onder meer in schone motoren en bijvoorbeeld de introductie van methaan-diesel trucks. Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit.

Harbers Trucks ziet duurzaamheid bovendien in een breder perspectief: de Nederlandse economie heeft logistiek nodig en daarom zal de sector gezamenlijk het imago moeten optimaliseren. Visie moeten ontwikkelen voor een gezonde toekomst. De vestiging in Apeldoorn is een voorbeeld. Duurzaamheid is daar een van de leidende factoren geweest voor de ontwikkeling.

Harbers Trucks ziet duurzaamheid bovendien in een breder perspectief: de Nederlandse economie heeft logistiek nodig en daarom zal de sector gezamenlijk het imago moeten optimaliseren. Visie moeten ontwikkelen voor een gezonde toekomst. De vestiging in Apeldoorn is een voorbeeld. Duurzaamheid is daar een van de leidende factoren geweest voor de ontwikkeling.

Dat geldt voor onder meer de klimaatbeheersing en de milieumaatregelen die genomen zijn. Harbers Trucks heeft in het beleid opgenomen dat het bedrijf de plicht heeft om de wereld leefbaar te houden voor diegenen die na ons komen

Zie u ook RTL Transportwereld.

www.harberstrucks.nl
 

Afbeelding

Column 2

RT : 🎟 𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒 Donateurs en leden van en kunnen tickets bestellen voor de wedstrijd tegen Spakenbur… https://t.co/jAdrBPWLAK

Wij willen graag aan u voorstellen het nieuwe aanspreekpunt binnen Businessclub Vallei en Rijn voor Facilitaire zak… https://t.co/b98aMlPqbR

De thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg wordt zaterdag 26 september live uitgezonden op FOX Sports om 14:00. Een moo… https://t.co/wRG2dRNqZS