Zoeken

Titel

NIEUW LID! Allrobots

Wrapper

Intro

Intro tekst

Wie zijn All Robots

 

Allrobots BV is in 2017 gestart met distributie van Robots die interactief in contact staan tussen de mens en het internet. De inzet van deze robots is ongekend divers. Hierdoor is een veelzijdige inzet mogelijk, receptie, voorlezen, communiceren, bewaken, begeleiden, educatie, hulp bij beperkingen, gezelschap etc. Maar ook in de zorg, recreatie, industrie en privé is inzet mogelijk.

Bij demonstraties gaat de fantasie van de mensen op de loop. Denk aan scholen, spelen met kinderen, ouderen die wat extra hulp kunnen gebruiken etc. Maar ook in de dierentuin, musea, speeltuinen, recreatieparken, restaurants hotels… etc. Ze hebben nu twee soorten AMY en SANBOT. Er wordt nu gewerkt aan betere en veelzijdiger en dus modernere typen. Sanbot is meer geschikt voor recreatie en Amy meer voor privé, zorg en andere doeleinden.

Allrobots BV is leverancier, verzorgd de service en kan financieringen verzorgen op basis van lease. Allrobots verzorgt een demonstratie op locatie of in de eigen showroom. Laat u overtuigen dat het een leuke aanwinst of aanvulling is in uw omgeving, bedrijf of instelling.

 

Afbeelding

Column 2

Jan Schreuder van ontvangt dinerbon voor 2 personen bij voor het aanbrengen van een… https://t.co/knzgK5K2d6

!NIEUW LID! is onlangs lid geworden van onze businessclub. Wij danken voor het aandragen van di… https://t.co/Y0Oay1KPKr

BusinessBoost Connect: Topspreker en Topontmoetingen Ben je benieuwd naar het verhaal van Rico Verhoeven? En wil j… https://t.co/MAPaRQJsZK