Woensdag 3 november jl. hebben ruim 30 ondernemers kunnen genieten van een overheerlijke 3-gangen lunch op een praktische locatie in het bijzijn van gezellige, enthousiaste en interessante mede-ondernemers als tafelgenoten. 

Allereerst werden we op deze praktische locatie, op een toch wel koude woensdagmiddag, warm onthaald met een lekkere kop koffie of thee en een heerlijke petit four bij een gezellig haard vuurtje. Voor de eerste gang van de lunch hebben wij mogen luisteren naar een inspirerende speech van Peter Paul Swijnenburg. Het was indrukwekkend om te horen wat Swijnenburg allemaal op en met hun evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Restaurant Bentinck, hebben gedaan in de moeilijke Coronatijd. 

En toen werd het vervolgens toch echt even stil. Want er werd op dat moment uiteraard een overheerlijk voorgerecht uitgereserveerd. 

Nadat we hebben genoten van dit voorgerecht, was het tijd voor een voorstelrondje van de nieuwe aanwezige leden. Christian den Hartog, die werd vergezeld door zijn collega Han Palm, deed namens SPEYK het woord en ook Willem Bouman van Pitch ERP stelde enthousiast zijn bedrijf voor. Na kennis te hebben gemaakt met de aanwezige nieuwe leden, mochten we gaan genieten van het hoofdgerecht. 

Na het hoofdgerecht, volgende een presentatie van Jort Raemakers van Bundeling, die ondanks de lange file op de Cuneraweg gelukkig nog op tijd op locatie was. Jort heeft in een korte presentatie laten zien, wat een mooie App Businessclub Vallei en Rijn heeft. Jort heeft in het kort de functionaliteiten van de app laten zien en daarbij laten zien dat de app én een praktische communicatietool voor de leden van onze Businessclub is én ook het bestuur van de Businessclub ontzorgt. 

De lunch werd afgesloten met een prachtig en heerlijk dessert en een kopje koffie. Zo kon iedereen met een voldaan gevoel weer terug aan het werk. 

Wij willen bij deze uiteraard Swijnenburg nogmaals bedanken voor de hartelijke ontvangst, de inspirerende presentatie en het overheerlijke eten.