Wij zijn blij en trots dat IW4 haar jarenlange lidmaatschap met onze mooie Businessclub heeft vernieuwd. 

IW4 is toch al jaren een begrip in Veenendaal en omstreken. Een prachtige organisatie waar mensen echt centraal staan. Iedereen heeft talent, daar zijn de mensen bij IW4 van overtuigd. IW4 benut de talenten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en helpt hen daarbij aan passend, volwaardig werk. 

Bij IW4 vindt men het belangrijk dat de mensen die bij hen werken zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Zo halen de mensen het beste in elkaar naar boven. En natuurlijk zorgt een prettige sfeer er ook voor dat het extra fijn werken is.  De medewerkers zijn gedreven en gaan enthousiast naar het werk om producten met kwaliteit te leveren. 

Dat IW4 een zeer sociaal bedrijf is, blijkt maar weer eens uit de bijzondere nieuwe samenwerking die IW4 met Businessclub Vallei en Rijn en G.V.V.V. is aangegaan. G.V.V.V. en Businessclub Vallei en Rijn stellen namelijk kaarten beschikbaar voor de werknemers van IW4 zodat deze werknemers wedstrijden van het eerste elftal samen met hun gezin kunnen bijwonen.

Overtuigd? Word nu lid!

Met recht hét Topklassewaardige business platform voor u en uw onderneming!