Investeer in jezelf voor meer impact!

Met dit programma:
- vergroot je je zelfkennis
- maak je werk van je ontwikkeling
- kom je steviger in je schoenen te staan
- word je een serieuzere gesprekspartner
- bouw je een interessant netwerk op
- doe je volop inzichten en inspiratie op.

(Voor) wie?

Dit programma is (exclusief) voor young professionals. Een 'young professional' is iemand tussen de 20 - 35 jaar en werkzaam bij een organisatie in de regio. Ze worden gekenmerkt door een sterke drive, leergierigheid en openheid!

Ben jij of ken jij zo iemand? 

Antonia van Houdt

Onder begeleiding van ...

Antonia van Houdt. Zij begeleidt (vanuit ELLLA) dit programma. Ze is een talentmanager, doordenker en sterk in contact. Ze heeft een waarderende aanpak vanuit een scherp invoelend vermogen en is iemand die (ook als ondernemer) continu bezig is de wereld écht te veranderen. Antonia brengt het theoretische kader en zorgt voor energieke bijeenkomsten waarin eenieder tot groei kan komen.

Over ELLLA

ELLLA, een leven lang leren academie, heeft jarenlang ervaring met het versterken van mensen, teams en organisaties. Dit doen ze ook op regionale schaal. ELLLA ziet talent, begeleidt ontmoetingen en helpt bij transformaties binnen en tussen organisaties. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. Kijk voor meer informatie op www.ellla.nl.

In samenwerking met

 

Praktische zaken

Het programma bestaat uit zes bijeenkomsten, van 14:00 uur tot 19:30 uur op de bedrijfslocaties van de sprekers, of bij G.V.V.V. 
De kosten per deelnemer zijn € 2.999,-- (exclusief BTW). Dit is inclusief trainingsmaterialen en faciliteiten. 

Heeft u interesse in het Young Professional Programma van de Vallei en Rijn Academie? 

Neem dan contact op met Wesley Routier of informeer gerust bij Geraldine Septer (Businessclub Vallei en Rijn), Barry van de Lagemaat (G.V.V.V.) of Arjan Gosker (ELLLA).