Tot onze grote spijt delen wij u hierbij mee dat we op verzoek van SPEYK het voor donderdag 16 juni a.s. geplande Vallei en Rijn meets SPEYK event moeten verzetten

Zoals wij pas aan u hebben laten weten, is SPEYK pas net verhuisd en in hun nieuwe pand aan de slag gegaan. Maar zoals de laatste tijd helaas heel vaak gebeurt, gaat een grote verbouwing en een verhuizing in deze tijd niet zonder slag of stoot. En zo heeft SPEYK ook last van personeelstekort bij degene die de verbouwing moesten uitvoeren en van leveringsproblemen van het laatste materiaal om de verbouwing af te ronden. 

Zoals u ongetwijfeld zult begrijpen, wilt SPEYK pas mensen ontvangen als het pand ook echt af is en zo perfect is als dat zij voor ogen hebben. Daarom heeft SPEYK er noodgedwongen toch voor moeten kiezen om het voor donderdag a.s. geplande event te verzetten. 

Businessclub Vallei en Rijn en SPEYK nodigen u hierbij al graag uit voor de grand opening van SPEYK op donderdag 8 september a.s. vanaf 16.00 uur. Bij deze grand opening zullen dan niet alleen onze leden van de Businessclub zijn, maar zijn ook alle goede relaties van SPEYK. Volop mogelijkheid tot netwerken dus. 

Dit wilt u niet missen! Noteert u de datum alvast in uw agenda?