Zoeken

Titel

G.V.V.V. - Kozakken Boys live bij FOX Sports

Wrapper

Intro

Intro tekst

De topper tussen G.V.V.V. en Kozakken Boys op zaterdag 31 maart wordt rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. De wedstrijd gaat daardoor niet om 14.30 uur, maar om 15.30 uur van start.
 
De zendgemachtigde van de tweede divisie koos deze week het duel tussen de nummers twee en drie van de competitie tot hoofdwedstrijd van speelronde 26. Zeker drie camera’s zullen de verrichtingen van de ploegen van trainers Niek Oosterlee en Danny Buijs op de voet volgen.
 
Vooral voor Kozakken Boys is het treffen in Veenendaal belangrijk. De Werkendammers zijn met koploper Katwijk verwikkeld in een strijd om het kampioenschap en zitten kort op het vinkentouw, met een achterstand van zes punten (met een inhaalwedstrijd tegen De Treffers voor de boeg). G.V.V.V. volgt op gepaste afstand van Katwijk, op elf punten.

Aftrap om 15.30 uur
De wedstrijd stond in eerste instantie gepland om 14.30 uur, maar door de ingelaste live-uitzending wordt de aftrap een uur later verricht, om 15.30 uur. G.V.V.V. hecht veel waarde aan de gegenereerde exposure voor de club, haar sponsoren en adverteerders die met een live-uitzending gepaard gaat.
 
Vierde live-uitzending
De live-uitzending is voor G.V.V.V. de vierde van het huidige seizoen. Eerder waren ook de thuiswedstrijd tegen de Koninklijke HFC (0-1 nederlaag) en de uitduels met Kozakken Boys (2-2 gelijkspel) en FC Lienden (0-3 zege) rechtstreeks te volgen bij FOX Sports.

Afbeelding

Column 2

Jan Schreuder van ontvangt dinerbon voor 2 personen bij voor het aanbrengen van een… https://t.co/knzgK5K2d6

!NIEUW LID! is onlangs lid geworden van onze businessclub. Wij danken voor het aandragen van di… https://t.co/Y0Oay1KPKr

BusinessBoost Connect: Topspreker en Topontmoetingen Ben je benieuwd naar het verhaal van Rico Verhoeven? En wil j… https://t.co/MAPaRQJsZK