Zoeken

Titel

G.V.V.V. - Kozakken Boys live bij FOX Sports

Wrapper

Intro

Intro tekst

De topper tussen G.V.V.V. en Kozakken Boys op zaterdag 31 maart wordt rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. De wedstrijd gaat daardoor niet om 14.30 uur, maar om 15.30 uur van start.
 
De zendgemachtigde van de tweede divisie koos deze week het duel tussen de nummers twee en drie van de competitie tot hoofdwedstrijd van speelronde 26. Zeker drie camera’s zullen de verrichtingen van de ploegen van trainers Niek Oosterlee en Danny Buijs op de voet volgen.
 
Vooral voor Kozakken Boys is het treffen in Veenendaal belangrijk. De Werkendammers zijn met koploper Katwijk verwikkeld in een strijd om het kampioenschap en zitten kort op het vinkentouw, met een achterstand van zes punten (met een inhaalwedstrijd tegen De Treffers voor de boeg). G.V.V.V. volgt op gepaste afstand van Katwijk, op elf punten.

Aftrap om 15.30 uur
De wedstrijd stond in eerste instantie gepland om 14.30 uur, maar door de ingelaste live-uitzending wordt de aftrap een uur later verricht, om 15.30 uur. G.V.V.V. hecht veel waarde aan de gegenereerde exposure voor de club, haar sponsoren en adverteerders die met een live-uitzending gepaard gaat.
 
Vierde live-uitzending
De live-uitzending is voor G.V.V.V. de vierde van het huidige seizoen. Eerder waren ook de thuiswedstrijd tegen de Koninklijke HFC (0-1 nederlaag) en de uitduels met Kozakken Boys (2-2 gelijkspel) en FC Lienden (0-3 zege) rechtstreeks te volgen bij FOX Sports.

Afbeelding

Column 2

RT : 🎟 𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒 Donateurs en leden van en kunnen tickets bestellen voor de wedstrijd tegen Spakenbur… https://t.co/jAdrBPWLAK

Wij willen graag aan u voorstellen het nieuwe aanspreekpunt binnen Businessclub Vallei en Rijn voor Facilitaire zak… https://t.co/b98aMlPqbR

De thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg wordt zaterdag 26 september live uitgezonden op FOX Sports om 14:00. Een moo… https://t.co/wRG2dRNqZS