Zoeken

Titel

Een blauw hart onder de riem!

Wrapper

Intro

Intro tekst

Een blauw hart onder de riem in deze rare tijd!

 

Tekst

Beste blauwe (sponsors),

In deze lastige, en voor sommige van ons ook moeilijke, periode willen wij als bestuur jou als blauwe graag een hart onder de riem steken!

Ondanks dat sociale isolatie momenteel van belang is in onze samenleving en wij jullie al ruim een maand niet hebben mogen begroeten op ons sportpark, willen wij laten weten dat wij wel aan jullie denken in deze periode! Een lastige periode, die alle geledigen van de maatschappij raakt. 

Het virus kan ineens dichtbij zijn in de familiaire sfeer, het virus kan je economisch raken in je werk of als zelfstandig ondernemer. Velen van ons zijn ineens in een heel ander leef ritme terechtgekomen. Allemaal dingen die niemand heeft kunnen voorzien, maar nu wel realiteit zijn. 

Ook voor ons als (business)club ontstond er een bijzondere situatie, toen alle competities werden stilgelegd en trainingen niet meer doorgingen. Geen netwerkbijeenkomsten en -ontbijten meer. Lege velden op sportpark Panhuis. Week in, week uit. Een gekke gewaarwording, maar we moeten er mee dealen. 

Uiteraard hopen wij dat komend seizoen weer begonnen kan worden. Tot die tijd moeten we met elkaar proberen de moed erin te houden. Om daar een kleine bijdrage in te leveren, willen wij als G.V.V.V. en businessclub Vallei en Rijn laten weten dat wij jullie een blauw hart onder de riem steken. Wij denken aan jullie!

Hopelijk zien we elkaar snel weer op het veld of in het businesshome, om het gewoon weer te hebben over de belangrijkste bijzaak in het leven: ons voetbal en business.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

 

Namens het bestuur van G.V.V.V. en Vallei en Rijn,

Geraldine Septer (voorzitter businessclub Vallei en Rijn) en

Barry van de Lagemaat (voorzitter G.V.V.V.)

Afbeelding

Column 2

RT : Aanwezig bij netwerkbijeenkomst . Gastheer vandaag is de fantastische eventlocatie bij… https://t.co/IcOWaimUhc

TimmerSelekt Doornenbal B.V. is onlangs lid geworden van onze Businessclub. We wensen hen veel geluk en veel goede… https://t.co/fD6T0H4RzR

Vallei en Rijn heeft het onlangs in gebruik genomen terras voorzien van een spiksplinternieuw hekwerk. Vallei en R… https://t.co/ChC614LQs4