Zoeken

Titel

Alleen toegang voor leden bij thuisduels

Wrapper

Intro

Intro tekst

Alleen leden en donateurs van G.V.V.V. en leden van de businessclub Vallei en Rijn krijgen voorlopig toegang tot thuiswedstrijden van het eerste elftal.

 

 

Tekst

De beperking is een gevolg van de maatregelen in verband met het Coronavirus. Anderhalve meter afstand houden is de norm en daarom zijn er tijdens de thuiswestrijden van het vlaggenschip maar zeshonderd plaatsen beschikbaar rond het hoofdveld. Om in ieder geval zoveel mogelijk leden van G.V.V.V. en businessclub Vallei en Rijn toegang te geven, wordt er geen vrije verkoop gehouden. 

Koop je ticket online
Net als in de voorbereiding, moeten ook voor de competitiewedstrijden online tickets worden aangeschaft. De club moet extra maatregelen nemen om de wedstrijden in een veilige omgeving te organiseren. Om de kosten hiervoor grotendeels te dekken, wordt aan de leden van G.V.V.V. én Businessclub Vallei en Rijn een kleine bijdrage gevraagd in de vorm van een toegangsprijs. Er zijn 80 tribuneplaatsen beschikbaar en 500 staanplaatsen. Een zitplaats kost € 3,50 en een staanplaats € 2,50. 

Tickets voor leden en donateurs van G.V.V.V. en leden van Businessclub Vallei en Rijn zijn te koop vanaf 48 uur voor de wedstrijd. Bij aanschaf van je ticket worden vragen gesteld over je gezondheid. Kun je hierop positief antwoorden, dan ben je van harte welkom! Een link naar de ticketverkoop verschijnt donderdag. Het is dus niet mogelijk dan wel voldoende om u voor de wedstrijd aan te melden via de App of via onze website. Op de wedstrijddag zijn aan de kassa's geen tickets te koop.

Leden tot 12 jaar gratis welkom
Leden tot 12 jaar hoeven geen ticket te kopen en zijn kosteloos welkom, omdat zij geen afstand hoeven te houden tot anderen. Wel is het verplicht om je eigen ledenpas te tonen aan de kassa. 

Tickets niet overdraagbaar
Let op: tickets moeten op eigen naam  worden aangeschaft en zijn niet overdraagbaar. Het is verplicht om naast je ticket je ledenpas mee te nemen. Dit geldt voor iedereen die de wedstrijd wil bijwonen. Kun je je ledenpas niet laten zien, of is het niet jouw ledenpas? Dan ben je helaas niet welkom, ook al heb je betaald! Toegang is echt alleen voor leden!

Horeca
In de kantine en op het terras van G.V.V.V. is het verplicht een zitplaats te kiezen. Hierdoor zijn er maar honderd plaatsen beschikbaar. Het is dus niet voor iedereen mogelijk om in de kantine een drankje aan te schaffen en daar ook een plaats te kiezen. Snel even wat halen? Wijk dan uit naar het Hok van Lies, naast de zittribune. Hier kun je veel van onze producten kopen en direct langs het veld nuttigen. 

Ook in ons Businesshome en op het terras voor het Businesshome is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. In het Businesshome zijn dit 60 zitplaatsen en op het terras nog eens 20. 
Uiteraard vinden we het gezellig als je na de wedstrijd nog een drankje blijft drinken, maar gezien de beschikbare capaciteit in de kantine, het Businesshome en op de terrassen is dit niet mogelijk zoals we gewend waren. Stewards geven aan als de kantine, het Businesshome en de terrassen vol zijn. Wij vragen je op dat moment naar huis te gaan.

Tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis was er enige onduidelijkheid over het serveren van drankjes op het terras van het Businesshome tijdens de wedstrijd. Allereest excuses voor deze onduidelijkheid. Het bestuur heeft besloten dat net als voor deze Coronacrisis het Businesshome en het terras bij het Businesshome tijdens de wedstrijd zijn gesloten. Iedereen wordt dus bij aanvang van de eerste helft en bij aanvang van de tweede helft vriendelijke doch uitdrukkelijk verzocht om zowel het Businesshome als het terras van het Businesshome te verlaten.  

Toiletten
Bij het oorspronkelijke uitvak en bij het scorebord worden extra toiletten geplaatst, zodat jij ook hier van sanitair gebruik kunt maken. Hiermee voorkomen we extra drukte in de kantine en in het Businesshome.

Extra uitgang na de wedstrijd
Om te voorkomen dat het na afloop van de wedstrijd erg druk wordt bij de uitgang, stellen wij ook het hek bij het uitvak open, om zo na afloop snel het sportpark te kunnen verlaten. Zo kun je rustig en op afstand van anderen het sportpark verlaten. 

Wij realiseren ons dat de maatregelen niet leuk zijn, maar om samen het coronavirus te verslaan vragen wij iedereen om zich hier toch aan te houden. Wij rekenen dan ook op jouw verantwoordelijkheid.

Afbeelding

Column 2

Wij verwelkomen de volgende bedrijven op onze LED-boarding: •JB Tech •Equipment4U •Administratiekantoor Van de Pepp… https://t.co/tCoXLwLAv2

Op maandag 28 september was er weer een persconferentie. Enkele van deze aangescherpte maatregelen zijn dat sportwe… https://t.co/Dm06Vf7RTd

RT : 🎟 𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒 Donateurs en leden van en kunnen tickets bestellen voor de wedstrijd tegen Spakenbur… https://t.co/jAdrBPWLAK