Zoeken

Titel

Aangescherpte Coronamaatregelen van kracht

Wrapper

Intro

Intro tekst

Op maandag 28 september was weer een persconferentie waarin premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge een update hebben gegeven over het coronavirus. Zoals inmiddels algemeen bekend, komen er dagelijks te veel nieuwe besmettingen bij. Daarom zijn er vanaf 29 september om 18:00 uur aangepaste regels welke regels in ieder geval drie weken gelden.

Tekst

Aangepaste regels
Eén van de aangepaste regels is dat alle sportwedstrijden worden gespeeld zonder publiek. Ook bij trainingen mogen geen mensen komen kijken. Sportkantines zijn dicht. Dit geldt dus helaas ook voor ons Businesshome.

Dit alles betekent dat het sportpark van G.V.V.V. de komende drie weken alleen toegankelijk is voor mensen die komen trainen, een wedstrijd komen spelen of bij de directe organisatie hiervan behoren.
Deze maatregels moeten helpen om het aantal oplopende besmettingen terug te dringen. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Wij vragen u dan ook vriendelijk om de nieuwe en bestaande maatregelen na te leven, zodat wij u hopelijk snel weer kunnen ontmoeten bij een thuiswedstrijd van het vlaggenschip van G.V.V.V.

Voor de komende drie weken staan er geen andere activiteiten van onze Businessclub op de agenda. Wij houden u uiteraard op de hoogte wat mogelijke maatregelen betekenen voor een komende activiteit. 

Afbeelding

Column 2

Wij willen als Businessclub Vallei en Rijn graag online met onze leden proosten op een gezond en succesvol 2021. Pr… https://t.co/jEkTZzSMGS

Wij verwelkomen de volgende bedrijven op onze LED-boarding: •JB Tech •Equipment4U •Administratiekantoor Van de Pepp… https://t.co/tCoXLwLAv2

Op maandag 28 september was er weer een persconferentie. Enkele van deze aangescherpte maatregelen zijn dat sportwe… https://t.co/Dm06Vf7RTd