Zoeken

Wrapper

Titel

Ladies Night 2019

Locatie

Tuincentrum De Wildernis Achterberg

09 december

Inhoud

Tekst

Op maandag 9 december organiseren we onze jaarlijkse Ladies Night. Voor deze Ladies Night hebben we een leuke locatie en wel te weten: Tuincentrum De Wildernis in Achterberg. Deze avond zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van De Wildernis, zelf een kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een uitgebreid buffet van Mucha.

Ook is het mogelijk om de kerstdecoratie voor 2019 alvast in te kopen. De Wildernis heeft dit jaar een uniek en uitgebreid assortiment.

Op maandagavond 9 december 2019 zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van De Wildernis, zelf een kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.

 

Ook is het mogelijk om de kerstdecoratie voor 2019 in te kopen. De Wildernis heeft ook dit jaar weer een uniek en uitgebreid assortiment.

 

Ter afsluiting van de avond staat er een gezellige borrel gepland.

 

De inloop is vanaf 18.30 uur.

Het deelnemen aan deze avond is geheel vrij voor u en een introducee. Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om eerdere introducees in te schrijven. De kosten voor meerdere introducees bedragen per persoon € 50,-- exlcusief BTW.

 

Rechts

Afbeeldingen

Ja

RT : Aanwezig bij netwerkbijeenkomst . Gastheer vandaag is de fantastische eventlocatie bij… https://t.co/IcOWaimUhc

TimmerSelekt Doornenbal B.V. is onlangs lid geworden van onze Businessclub. We wensen hen veel geluk en veel goede… https://t.co/fD6T0H4RzR

Vallei en Rijn heeft het onlangs in gebruik genomen terras voorzien van een spiksplinternieuw hekwerk. Vallei en R… https://t.co/ChC614LQs4