Zoeken

Wrapper

Titel

Ladies Night 2019

Locatie

Tuincentrum De Wildernis Achterberg

09 december

Inhoud

Tekst

Op maandag 9 december organiseren we onze jaarlijkse Ladies Night. Voor deze Ladies Night hebben we een leuke locatie en wel te weten: Tuincentrum De Wildernis in Achterberg. Deze avond zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van De Wildernis, zelf een kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een uitgebreid buffet van Mucha.

Ook is het mogelijk om de kerstdecoratie voor 2019 alvast in te kopen. De Wildernis heeft dit jaar een uniek en uitgebreid assortiment.

Op maandagavond 9 december 2019 zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van De Wildernis, zelf een kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.

 

Ook is het mogelijk om de kerstdecoratie voor 2019 in te kopen. De Wildernis heeft ook dit jaar weer een uniek en uitgebreid assortiment.

 

Ter afsluiting van de avond staat er een gezellige borrel gepland.

 

De inloop is vanaf 18.30 uur.

Het deelnemen aan deze avond is geheel vrij voor u en een introducee. Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om eerdere introducees in te schrijven. De kosten voor meerdere introducees bedragen per persoon € 50,-- exlcusief BTW.

 

Rechts

Afbeeldingen

Ja

Agenda

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen en bijeenkomsten, waarbij het netwerken in een gezellige en sportieve omgeving voorop zullen staan.

Businessclub Vallei en Rijn is met recht hét Topklassewaardige business platform voor u en uw onderneming!

21

november

Business Breakfast

DownTown Veenendaal

Graag nodigen wij u uit voor het achtste Business Breakfast van Businessclub Vallei en Rijn in 2019. Het netwerk ontbijt van Vallei en Rijn is inmiddels een zakelijk fenomeen in de regio, waarbij vele ondernemers elkaar maandelijks ontmoeten. U bent van harte welkom iedere derde donderdag van de maand (met uitzondering van de maand januari). Het ontbijt start altijd om 7.00 uur en duurt tot 9.00 uur, zodat u weer op tijd bij uw eerste afspraak kunt zijn.Ons volgende ontbijt van 21 november a.s. vindt wederom plaats bij Downtown Veenendaal. Dit uiteraard vanwege het feit dat het een prachtige locatie is, met daarin ook de nieuwste presentatiefaciliteiten.Tijdens dit ontbijt zal er een presentatie gegeven worden inzake de led boarding die neergezet wordt bij de wedstrijd tegen PSV en er wordt u het een en ander verteld over het businessarrangment wat wij als Businessclub aanbieden. Dus zorg dat je erbij bent! Mocht je vorige keer niet zijn geweest, en toch even door de zaal willen lopen om te kijken wat er allemaal kan en plaatsvindt, dan kan dat uiteraard. INTRODUCEESDeelname is voor 2 personen per lidmaatschap gratis, uiteraard is het mogelijk een introducé mee te nemen om kennis te maken met het Business Breakfast. Wij verzoeken u de introducé aan te melden via  info@valleienrijn.nlSPOTLIGHTWilt u zich ook optimaal presenteren aan de leden van Businessclub Vallei en Rijn? Dat kan oa als gastheer van een Business Breakfast! Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met: Rob de Boer rob.de.boer@valleienrijn.nl         

23

november

G.V.V.V. - Spakenburg

Sportpark Panhuis

Op 23 november 2019 speelt GVVV haar achtste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Spakenburg, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

30

november

G.V.V.V. - Jong FC Volendam

Sportpark Panhuis

Op 30 november 2019 speelt GVVV haar negende thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen FC Jong Volendam, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

09

december

Ladies Night 2019

Tuincentrum De Wildernis Achterberg

Op maandag 9 december organiseren we onze jaarlijkse Ladies Night. Voor deze Ladies Night hebben we een leuke locatie en wel te weten: Tuincentrum De Wildernis in Achterberg. Deze avond zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van De Wildernis, zelf een kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een uitgebreid buffet van Mucha.Ook is het mogelijk om de kerstdecoratie voor 2019 alvast in te kopen. De Wildernis heeft dit jaar een uniek en uitgebreid assortiment.Op maandagavond 9 december 2019 zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van De Wildernis, zelf een kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een heerlijk uitgebreid buffet. Ook is het mogelijk om de kerstdecoratie voor 2019 in te kopen. De Wildernis heeft ook dit jaar weer een uniek en uitgebreid assortiment. Ter afsluiting van de avond staat er een gezellige borrel gepland. De inloop is vanaf 18.30 uur.Het deelnemen aan deze avond is geheel vrij voor u en een introducee. Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om eerdere introducees in te schrijven. De kosten voor meerdere introducees bedragen per persoon € 50,-- exlcusief BTW. 

01

februari

G.V.V.V. - Scheveningen

Sportpark Panhuis

Op 1 februari 2020 speelt GVVV haar tiende thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Koninklijke HFC, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

15

februari

G.V.V.V. - Katwijk

Sportpark Panhuis

Op 15 februari 2020 speelt GVVV haar elfde thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Koninklijke HFC, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

Swipe om meer
Agenda items te bekijken

Vallei en Rijn heeft het onlangs in gebruik genomen terras voorzien van een spiksplinternieuw hekwerk. Vallei en R… https://t.co/ChC614LQs4

Op 31 Augustus speelt GVVV haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Rijnsburgse Boys aanvang 14:3… https://t.co/lxuPxGdUwi

Afgelopen zaterdag, was er voor haar leden door Vallei en Rijn businessclub een introductie-avond van de A-selectie… https://t.co/qBxbpvdv5M