Zoeken

Wrapper

Titel

G.V.V.V. - Katwijk

Locatie

Sportpark Panhuis

15 februari

Inhoud

Tekst

Op 15 februari 2020 speelt GVVV haar elfde thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Koninklijke HFC, aanvang 14:30 uur.

Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.

In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.

Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nl

Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

Rechts

Afbeeldingen

Nee

Agenda

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen en bijeenkomsten, waarbij het netwerken in een gezellige en sportieve omgeving voorop zullen staan.

Businessclub Vallei en Rijn is met recht hét Topklassewaardige business platform voor u en uw onderneming!

12

december

Business Breakfast

Veenendaal on Ice, Kerkewijk 10

Rabobank nodigt als trotse hoofdsponsor van G.V.V.V. en  DOVO alle leden van businessclubs De Heuvelrug en Vallei en Rijn uit voor een uniek gezamenlijk event: een ontbijtbijeenkomst op donderdag 12 december bij Veenendaal on Ice. In eindejaarsfeer organiseren we een event waar verbinding, ontmoeting en business centraal staan. Meld je direct aan!Warm netwerken in wintersfeerDirectievoorzitter Mariska de Kleijne kijkt ernaar uit: “Rabobank zoekt niet alleen de verbinding in Veenendaal, maar wil deze verbinding ook faciliteren. Omdat we opnieuw sponsor zijn van Veenendaal on Ice, hebben we de mogelijkheid om een bijeenkomst te organiseren met het decor van de ijsbaan op de achtergrond. Wat is er dan mooier om aan het einde van het jaar beide businessclubs van G.V.V.V. en DOVO - waarvan wij hoofdsponsor zijn – bij elkaar te zetten? Voor jou wellicht een mooi moment om nieuwe contacten op te doen voor 2020. En natuurlijk mag daar best de gezonde rivaliteit zijn. We ontmoeten je graag voor een heerlijk netwerkontbijt”.    De belangrijkste gegevens op een rij:Datum: donderdag 12 decemberLocatie: Veenendaal on Ice, Kerkewijk 10 Veenendaal (achter De Lampegiet)Op locatie is er voldoende ruimte om te parkeren.7.00 uur | inloop7.30 uur | start Businessclubs on Ice met ontbijt en ontmoeting9.00 uur | einde programmaMeld je nu aan, dan rekenen we op je komst en voorkomen we voedselverspilling.Meer weten over Veenendaal on Ice, kijk op www.veenendaalonice.nlJe kunt je opgeven voor dit ontbijt op mailadres communicatie.vr@rabobank.nl  

30

december

Oudejaars Netwerk Event

Businesshome Vallei en Rijn

Op 30 december 2019 nodigen wij alle leden van harte uit voor het jaarlijkse Oudejaars Netwerk Event.  U bent van harte welkom in ons gezellige businesshome aan de Verlengde Sportlaan om samen onder het genot van een hapje en drankje het jaar door te nemen, nieuwe contacten te leggen en plannen te maken voor 2020. Wij verzoeken u zich, dit in verband met het buffet dat voor u zal worden verzorgd, zich aan te melden voor dit event.  De aanvang van dit event is 18:00 uur en deze netwerkbijeenkomst zal duren tot circa 21:00 uur.     

01

februari

G.V.V.V. - Scheveningen

Sportpark Panhuis

Op 1 februari 2020 speelt GVVV haar tiende thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Koninklijke HFC, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

15

februari

G.V.V.V. - Katwijk

Sportpark Panhuis

Op 15 februari 2020 speelt GVVV haar elfde thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Koninklijke HFC, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

Swipe om meer
Agenda items te bekijken

Vallei en Rijn heeft het onlangs in gebruik genomen terras voorzien van een spiksplinternieuw hekwerk. Vallei en R… https://t.co/ChC614LQs4

Op 31 Augustus speelt GVVV haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Rijnsburgse Boys aanvang 14:3… https://t.co/lxuPxGdUwi

Afgelopen zaterdag, was er voor haar leden door Vallei en Rijn businessclub een introductie-avond van de A-selectie… https://t.co/qBxbpvdv5M