Zoeken

Wrapper

Titel

Business Breakfast

Locatie

Van der Valk Veenendaal, Bastion 57

27 juni

Inhoud

Tekst

Graag nodigen wij u uit voor het vijfde Business Breakfast van Businessclub Vallei en Rijn in 2019. Het netwerk ontbijt van Vallei en Rijn is inmiddels een zakelijk fenomeen in de regio, waarbij vele ondernemers elkaar maandelijks ontmoeten.U bent van harte welkom iedere derde donderdag van de maand (met uitzondering van de maand januari). Het ontbijt start altijd om 7.00 uur en duurt tot 9.00 uur, zodat u weer op tijd bij uw eerste afspraak kunt zijn.

Het ontbijt zal plaatsvinden bij Van der Valk Veenendaal.

INTRODUCEES
Deelname is voor 2 personen per lidmaatschap gratis, uiteraard is het mogelijk een introducé mee te nemen om kennis te maken met het Business Breakfast. Wij verzoeken u de introducé aan te melden via  info@valleienrijn.nl

SPOTLIGHT
Wilt u zich ook optimaal presenteren aan de leden van Businessclub Vallei en Rijn? Dat kan oa als gastheer van een Business Breakfast! Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met: Rob de Boer rob.de.boer@valleienrijn.nl

 

 

 

  
 
 
 
 

Rechts

Afbeeldingen

Nee

Agenda

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen en bijeenkomsten, waarbij het netwerken in een gezellige en sportieve omgeving voorop zullen staan.

Businessclub Vallei en Rijn is met recht hét Topklassewaardige business platform voor u en uw onderneming!

20

februari

Donderdagmiddag Borrel

Businessclub Vallei en Rijn

Businessclub Vallei en Rijn willen graag iets nieuws gaan proberen: Op verzoek van vele sponsoren willen wij graag een donderdagmiddagborrel introduceren.Het is de bedoeling dat dit dan vanaf heden elke twee maanden plaatsvindt. De borrel zal wordengehouden in ons businesshome en uiteraard wordt er gezorgd voor een buffet tijdens de borrel.De inloop is vanaf 17.30 uur. Netwerken onder het genot van een biertje of een wijntje in onze mooie bruine kroeg.  Die kans laat je toch niet schieten?Schrijf je snel in en kom gezellig langs!De eerste donderdagmiddagborrel zal plaatsvinden op donderdag 20 februari.Schrijf je in via de website of via de app.Tot de 20e !  

05

maart

Business Lunch

Koetshuis Amerongen

Beste sponsoren, Graag nodigen we jullie uit voor een heerlijke lunch op donderdag 5 maart bij Buitenplaats Amerongen. Jullie zullen genieten van een culinaire 4 gangen lunch en uiteraard zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is om te netwerken.Buitenplaats Amerongen is een van de locaties van SWIJNENBURG |meet & celebrate en is gevestigd op een prachtige unieke plek.Jullie gaan lunchen in een van de historische bijgebouwen, het Koetshuis, tegenover Kasteel Amerongen. Een netwerklunch op hoog niveau! Inloop tussen 12.00 en 12.30.Aanvang lunch om 12.30 uur. Geef je snel op want er zal veel animo voor zijn!    

14

maart

G.V.V.V. - Quickboys

Sportpark Panhuis

Op 14 maart 2020 speelt GVVV haar dertiende thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Quickboys aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

28

maart

G.V.V.V. - Jong Sparta

Sportpark Panhuis

Op 28 maart 2020 speelt GVVV haar veertiende thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Jong Sparta aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

11

april

G.V.V.V. - Kozakken Boys

Sportpark Panhuis

Op 11 april 2020 speelt GVVV haar vijftiende thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Kozakken Boys aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

02

mei

G.V.V.V. - TEC

Sportpark Panhuis

Op 2 mei 2020 speelt GVVV haar zestiende thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen TEC aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

16

mei

G.V.V.V. - HHC Hardenberg

Sportpark Panhuis

Op 16 mei 2020 speelt GVVV haar zeventiende thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen HHC Hardenberg aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar rob.de.boer@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

Swipe om meer
Agenda items te bekijken

Vallei en Rijn heeft het onlangs in gebruik genomen terras voorzien van een spiksplinternieuw hekwerk. Vallei en R… https://t.co/ChC614LQs4

Op 31 Augustus speelt GVVV haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Rijnsburgse Boys aanvang 14:3… https://t.co/lxuPxGdUwi

Afgelopen zaterdag, was er voor haar leden door Vallei en Rijn businessclub een introductie-avond van de A-selectie… https://t.co/qBxbpvdv5M