Businessclub Vallei en Rijn meets SPEYK! En dat op een prachtige nieuwe locatie onder het genot van een heerlijke hapje en drankje. Dit mag u gewoon niet missen!

Zoals velen van jullie weten, is dit seizoen SPEYK lid geworden van onze mooie Businessclub. SPEYK is een gedreven ICT organisatie met focus op groei en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele werksfeer waar men zichzelf kan zijn met respect voor de ander. Met 20 jaar ervaring is SPEYK een betrouwbare ICT dienstverlener voor het bedrijfsleven, food en onderwijs. 

Nu hoort bij een groeiende organisatie als SPEYK ook een grote en mooie locatie. SPEYK gaat dan ook in juni verhuizen naar een super locatie met ruim 1500m2 kantoor met restaurant en ICT trainingsruimtes. Een locatie waar SPEYK trots op mag zijn en daarom ook is!

Nu wil SPEYK dit succes graag met u delen en van die gelegenheid gebruik maken om u nog beter kennis te laten maken met SPEYK. 

Wij zijn heel blij dat wij u samen met SPEYK mogen uitnodigen voor het Vallei en Rijn meets SPEYK event op donderdag 8 september a.s. 

De inloop is vanaf 16:00 uur. Kort na de inloop volgt de introductie en verdere kennismaking met SPEYK met daarbij een rondleiding door het nieuwe pand. Uiteraard wordt u ook voorzien van een lekker drankje en heerlijke hapjes. Kortom: dit wilt u niet missen. 

En neem vooral ook een (zaken)relatie mee waarvan u denkt dat hij of zij ook kennis moet maken met SPEYK en onze mooie Businessclub. Het wordt immers een bijzondere, gezellige middag met veel ondernemers. 

Meldt u daarom nu aan!