Zoeken

Wrapper

Titel

Ladies Night 2018

Locatie

Tuincentrum De Wildernis

17 december

Inhoud

Tekst

Op maandagavond 17 december 2018 zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van Tuincentrum De Wildernis, zelf een prachtig kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.
Ook is het uiteraard weer mogelijk om de kerstdecoratie voor 2018 in te kopen. De Wildernis heeft ook dit jaar weer een uniek en uitgebreid assortiment.

Ter afsluiting van de avond staat er een gezellige borrel gepland.

De inloop is vanaf 18.30 uur.

Locatie
Tuincentrum De Wildernis
Weteringsteeg 12
3911 VN Achterberg

Meld u nu aan!
Het deelnemen aan deze avond is geheel vrij voor u en één introducee. Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om meerdere introducees in te schrijven. De kosten voor meerdere introducees bedragen € 50,-- exclusief BTW per persoon. De inschrijvingen van deze activiteit gaan altijd snel en voor deze avond kunnen zich maximaal 125 dames inschrijven. 

Dus schrijf snel in want VOL = VOL.

Rechts

Afbeeldingen

Ja

Agenda

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen en bijeenkomsten, waarbij het netwerken in een gezellige en sportieve omgeving voorop zullen staan.

Businessclub Vallei en Rijn is met recht hét Topklassewaardige business platform voor u en uw onderneming!

17

december

Ladies Night 2018

Tuincentrum De Wildernis

Op maandagavond 17 december 2018 zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van Tuincentrum De Wildernis, zelf een prachtig kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.Ook is het uiteraard weer mogelijk om de kerstdecoratie voor 2018 in te kopen. De Wildernis heeft ook dit jaar weer een uniek en uitgebreid assortiment.Ter afsluiting van de avond staat er een gezellige borrel gepland.De inloop is vanaf 18.30 uur.LocatieTuincentrum De WildernisWeteringsteeg 123911 VN AchterbergMeld u nu aan!Het deelnemen aan deze avond is geheel vrij voor u en één introducee. Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om meerdere introducees in te schrijven. De kosten voor meerdere introducees bedragen € 50,-- exclusief BTW per persoon. De inschrijvingen van deze activiteit gaan altijd snel en voor deze avond kunnen zich maximaal 125 dames inschrijven. Dus schrijf snel in want VOL = VOL.

19

januari

G.V.V.V. - Kozakken Boys

Sportpark Panhuis

Op 19 januari 2019 speelt GVVV haar negende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen Kozakken Boys, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Het buffet deze middag wordt u aangeboden door Dissel BV en zal worden verzorgd door Cateringservice Het Noorden. Wij danken Dissel BV voor het ter beschikking stellen van dit buffet.Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

26

januari

G.V.V.V. - Excelsior Maassluis

Sportpark Panhuis

Op 26 januari 2019 speelt GVVV haar negende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen Excelsior Maassluis, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Het buffet deze middag wordt u aangeboden door hoofdsponsor de Rabobank Vallei en Rijn en zal worden verzorgd door Toko Veenendaal. Wij danken de Rabobank Vallei en Rijn voor het ter beschikking stellen van dit buffet.Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nlWilt u deze wedstrijd als ondernemer bijwonen en kennis maken met de kracht van het netwerken bij Vallei en Rijn? Neem dan contact op met Rob de Boer en wij verzorgen uw vrijkaarten voor deze netwerkmogelijkheid, rob.de.boer@valleienrijn.nl Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

09

februari

G.V.V.V. - SVV Scheveningen

Sportpark Panhuis

Op 9 februari 2019 speelt GVVV haar tiende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen SVV Scheveningen, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Het buffet deze middag wordt u aangeboden door Willem van Ravenswaaij en Wim van Hal en zal worden verzorgd door Super Snack Willem Geerts. Wij danken de Wim van Ravenswaaij en Wim van Hal voor het ter beschikking stellen van dit buffet.Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nlWilt u deze wedstrijd als ondernemer bijwonen en kennis maken met de kracht van het netwerken bij Vallei en Rijn? Neem dan contact op met Rob de Boer en wij verzorgen uw vrijkaarten voor deze netwerkmogelijkheid, rob.de.boer@valleienrijn.nl Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

23

februari

G.V.V.V. - De Treffers

Sportpark Panhuis

Op 23 februari 2019 speelt GVVV haar twaalfde thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen De Treffers uit Groesbeek, aanvang 14:30 uur.  Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen. In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken.  Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd. Het buffet deze middag wordt u aangeboden door Administratie en Belastingadvieskantoor Van de Peppel en zal worden verzorgd door GVB Catering. Wij danken de Administratie en Belastingadvieskantoor Van de Peppel voor het ter beschikking stellen van dit buffet.Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nl Wilt u deze wedstrijd als ondernemer bijwonen en kennis maken met de kracht van het netwerken bij Vallei en Rijn? Neem dan contact op met Rob de Boer en wij verzorgen uw vrijkaarten voor deze netwerkmogelijkheid, rob.de.boer@valleienrijn.nl Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

16

maart

G.V.V.V. - AFC Amsterdam

Sportpark Panhuis

Op 16 maart speelt GVVV haar veertiende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen AFC Amsterdam, aanvang 14:30 uur. Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen. In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd. Voor deze wedstrijd is de buffetsponsor nog niet bekend.Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nl Wilt u deze wedstrijd als ondernemer bijwonen en kennis maken met de kracht van het netwerken bij Vallei en Rijn? Neem dan contact op met Rob de Boer en wij verzorgen uw vrijkaarten voor deze netwerkmogelijkheid, rob.de.boer@valleienrijn.nl Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

06

april

G.V.V.V. - HFC

Sportpark Panhuis

Op 6 april speelt GVVV haar vijftiende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen Koninklijke HFC, aanvang 14:30 uur. Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen. In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd. Voor deze wedstrijd is de buffetsponsor nog niet bekend.Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nl Wilt u deze wedstrijd als ondernemer bijwonen en kennis maken met de kracht van het netwerken bij Vallei en Rijn? Neem dan contact op met Rob de Boer en wij verzorgen uw vrijkaarten voor deze netwerkmogelijkheid, rob.de.boer@valleienrijn.nl Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

20

april

G.V.V.V. - VV IJsselmeervogels

Sportpark Panhuis

Op 20 april 2019 speelt GVVV haar vijftiende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen VV IJsselmeervogels, aanvang 14:30 uur. Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen. In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd. Na de wedstrijd wordt u een prachtig buffet aangeboden door BV Stichts Beheer van 1952. Wij danken BV Stichts Beheer van 1952 voor het ter beschikking stellen van dit buffet. Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nl Wilt u deze wedstrijd als ondernemer bijwonen en kennis maken met de kracht van het netwerken bij Vallei en Rijn? Neem dan contact op met Rob de Boer en wij verzorgen uw vrijkaarten voor deze netwerkmogelijkheid, rob.de.boer@valleienrijn.nl Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

11

mei

G.V.V.V. - Barendrecht

Sportpark Panhuis

Op 11 mei 2019 speelt GVVV haar zestiende en voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen VV Barendrecht, aanvang 15:30 uur. Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen. In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd. Voor deze wedstrijd is de buffetsponsor nog niet bekend.Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nl Wilt u deze wedstrijd als ondernemer bijwonen en kennis maken met de kracht van het netwerken bij Vallei en Rijn? Neem dan contact op met Rob de Boer en wij verzorgen uw vrijkaarten voor deze netwerkmogelijkheid, rob.de.boer@valleienrijn.nl Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

25

mei

G.V.V.V. - Rijnsburgse Boys

Sportpark Panhuis

Op 25 mei 2019 speelt GVVV haar zeventiende en laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen Rijnsburgse Boys, aanvang 15:30 uur. Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen. In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd. Het buffet deze middag wordt u aangeboden door Schilders Groep Nederland en zal worden verzorgd door Pizza On Wheels. Wij danken de Schilders Groep Nederland voor het ter beschikking stellen van dit buffet.Als enige Businessclub in de regio verzorgen wij voor elke wedstrijd een buffet. Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar roel.van.de.kraats@valleienrijn.nl Wilt u deze wedstrijd als ondernemer bijwonen en kennis maken met de kracht van het netwerken bij Vallei en Rijn? Neem dan contact op met Rob de Boer en wij verzorgen uw vrijkaarten voor deze netwerkmogelijkheid, rob.de.boer@valleienrijn.nl Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe. 

Swipe om meer
Agenda items te bekijken

RT : De nieuwe editie van is uit en wij staan er in met een super leuk artikel en gave foto's van… https://t.co/VllXxNA18S

Bedrijf in de spotlight: Zwart en Huting Belastingadvies, https://t.co/4GafXFyfDb #valleienrijn

Bedrijf in de spotlight: Weijman Vastgoedonderhoud B.V. #valleienrijn