Zoeken

Wrapper

Titel

G.V.V.V. - VVSB

Locatie

Sportpark Panhuis

24 november

Inhoud

Tekst

Op 24 november 2018 speelt GVVV haar zevende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen VVSB uit Noordwijkerhout, aanvang 14:30 uur.

Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.

In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.

Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar netwerken@valleienrijn.nl

Wij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

Rechts

Afbeeldingen

Ja

Agenda

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen en bijeenkomsten, waarbij het netwerken in een gezellige en sportieve omgeving voorop zullen staan.

Businessclub Vallei en Rijn is met recht hét Topklassewaardige business platform voor u en uw onderneming!

24

november

G.V.V.V. - VVSB

Sportpark Panhuis

Op 24 november 2018 speelt GVVV haar zevende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen VVSB uit Noordwijkerhout, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar netwerken@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

08

december

G.V.V.V. - VVSB

Sportpark Panhuis

Op 8 december 2018 speelt GVVV haar achtste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen HHC Hardnerg, aanvang 15:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar netwerken@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

17

december

Ladies Night 2018

Tuincentrum De Wildernis

Op maandagavond 17 december 2018 zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van Tuincentrum De Wildernis, zelf een prachtig kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.Ook is het uiteraard weer mogelijk om de kerstdecoratie voor 2018 in te kopen. De Wildernis heeft ook dit jaar weer een uniek en uitgebreid assortiment.Ter afsluiting van de avond staat er een gezellige borrel gepland.De inloop is vanaf 18.30 uur.LocatieTuincentrum De WildernisWeteringsteeg 123911 VN AchterbergMeld u nu aan!Het deelnemen aan deze avond is geheel vrij voor u en één introducee. Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om meerdere introducees in te schrijven. De kosten voor meerdere introducees bedragen € 50,-- exclusief BTW per persoon. De inschrijvingen van deze activiteit gaan altijd snel en voor deze avond kunnen zich maximaal 125 dames inschrijven. Dus schrijf snel in want VOL = VOL.

Swipe om meer
Agenda items te bekijken

RT : De nieuwe editie van is uit en wij staan er in met een super leuk artikel en gave foto's van… https://t.co/VllXxNA18S

Bedrijf in de spotlight: Zwart en Huting Belastingadvies, https://t.co/4GafXFyfDb #valleienrijn

Bedrijf in de spotlight: Weijman Vastgoedonderhoud B.V. #valleienrijn