Zoeken

Wrapper

Titel

Business Breakfast

Locatie

Palthe Stomerij Green Cleaning

15 november

Inhoud

Tekst

Graag nodigen wij u uit voor het Business Breakfast van Businessclub Vallei en Rijn. Het netwerk ontbijt van Vallei en Rijn is inmiddels een zakelijk fenomeen in de regio, waarbij vele ondernemers elkaar maandelijks ontmoeten.U bent van harte welkom iedere derde donderdag van de maand (met uitzondering van de maand januari). Het ontbijt start altijd om 7.00 uur en duurt tot 9.00 uur, zodat u weer op tijd bij uw eerste afspraak kunt zijn.

Voor de derde editie van het Business Breakfast zijn we uitgenodigd bij ons gewaardeerd lid Palthe Stomerij Green Cleaning. Zij reinigen zowel voor de particuliere als de bedrijvenmarkt. Zorg dat u zichzelf inchrijft voor dit ontbijt. Iedere deelnemer aan dit ontbijt kan een kledingstuk laten stomen. Welke kledingstukken daar precies voor in aanmerking komen, wordt later bekend gemaakt. Dus hou de nieuwsbrieven goed in de gaten.

Bonnetstraat 20A

6718 XN  EDE

 

 

INTRODUCEES
Deelname is voor 2 personen per lidmaatschap gratis, uiteraard is het mogelijk een introducé mee te nemen om kennis te maken met het Business Breakfast. Wij verzoeken u de introducé aan te melden via  info@valleienrijn.nl

SPOTLIGHT
Wilt u zich ook optimaal presenteren aan de leden van Businessclub Vallei en Rijn? Dat kan oa als gastheer van een Business Breakfast! Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met: Rob de Boer rob.de.boer@valleienrijn.nl

 

 

 

  
 
 
 
 

Rechts

Afbeeldingen

Ja

Agenda

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen en bijeenkomsten, waarbij het netwerken in een gezellige en sportieve omgeving voorop zullen staan.

Businessclub Vallei en Rijn is met recht hét Topklassewaardige business platform voor u en uw onderneming!

24

november

G.V.V.V. - VVSB

Sportpark Panhuis

Op 24 november 2018 speelt GVVV haar zevende thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen VVSB uit Noordwijkerhout, aanvang 14:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 13:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar netwerken@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

08

december

G.V.V.V. - VVSB

Sportpark Panhuis

Op 8 december 2018 speelt GVVV haar achtste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen HHC Hardnerg, aanvang 15:30 uur.Uiteraard bent u van harte welkom in de ontvangstruimte van Businessclub Vallei en Rijn. De Businessclub opent vanaf 14:30 uur haar deuren en voorafgaande aan de wedstrijd kunt u hier koffie, thee en fris verkrijgen.In de rust bent u van harte welkom om onder het genot van een biertje, koffie, thee of ander drankje de eerste helft te bespreken. Na de wedstrijd wordt u een heerlijk buffet aangeboden in de ontvangstruimte en is er een interview met de Man van de Wedstrijd.Heeft u interesse om een buffet te sponsoren stuur dan een email naar netwerken@valleienrijn.nlWij wensen u allen een plezierige wedstrijd toe.

17

december

Ladies Night 2018

Tuincentrum De Wildernis

Op maandagavond 17 december 2018 zullen de dames traditiegetrouw, onder begeleiding van de medewerkers van Tuincentrum De Wildernis, zelf een prachtig kerststuk maken. Tijdens deze avond kunnen de dames tevens genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.Ook is het uiteraard weer mogelijk om de kerstdecoratie voor 2018 in te kopen. De Wildernis heeft ook dit jaar weer een uniek en uitgebreid assortiment.Ter afsluiting van de avond staat er een gezellige borrel gepland.De inloop is vanaf 18.30 uur.LocatieTuincentrum De WildernisWeteringsteeg 123911 VN AchterbergMeld u nu aan!Het deelnemen aan deze avond is geheel vrij voor u en één introducee. Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om meerdere introducees in te schrijven. De kosten voor meerdere introducees bedragen € 50,-- exclusief BTW per persoon. De inschrijvingen van deze activiteit gaan altijd snel en voor deze avond kunnen zich maximaal 125 dames inschrijven. Dus schrijf snel in want VOL = VOL.

Swipe om meer
Agenda items te bekijken

RT : De nieuwe editie van is uit en wij staan er in met een super leuk artikel en gave foto's van… https://t.co/VllXxNA18S

Bedrijf in de spotlight: Zwart en Huting Belastingadvies, https://t.co/4GafXFyfDb #valleienrijn

Bedrijf in de spotlight: Weijman Vastgoedonderhoud B.V. #valleienrijn